Elérhetőség

Elixir Fitness

Cím: 9730 Kőszeg,
Malomárok utca 2.
Telefon: +3694/394-546
E-mail:
További információk

Nyitvatartás

Nyitvatartás

  • Hétfőtől Péntek: 08:00 - 21:00
  • Szombat: 08:00 - 16:00
  • Vasárnap: ZÁRVA

 Edzők

Molnár László

Molnár László vagyok, sportedző, vállalkozó és családapa. 
Gyermekkori sportszerelmem a síugrás volt egészen a gimnáziumi érettségi megszerzéséig. 
A síugrással 7 éves koromban ismerkedtem meg a kőszegi, kenyér-hegyi síugró sáncon. Marosvölgyi Imre bácsi szigorú nevelésében volt szerencsém többszörös Magyar bajnoki címet megszerezni, nemzetközi síugró versenyeken részt venni. Általános iskola után a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium sporttagozatos osztályában folytattam a tanulmányaimat, testnevelő tanár szerettem volna lenni.
Itt lehetőséget kaptam nagyon sok sportot kipróbálni és később ezekben versenyezni. 
A gimnáziumi évek alatt számos városi, megyei versenyen indultam távolugrásban, magasugrásban, rövid és hosszú távú futóversenyeken.
A gimnázium után, pályaválasztási tervem - testnevelő tanár – megváltozott, elszakadtam a sportolástól, szakmát -pincér- tanultam majd Ausztria felé vettem az irányt, ahol 3 évig dolgoztam, mint pincér.
Ezt követően a szívem haza hozott, családot alapítottam, vállalkozásba kezdtem és mind e közben 3 gyermeknek lehettem az édesapja.


2003-ban kanyarodott életem vissza a sport felé, ahol először segítettem, támogattam a kőszegi síugrókat, majd magam is újra léceket csatoltam és elindultam edzeni majd versenyezni. Ebben az évben a lengyelországi Zakopánéban megrendezett Veterán Világbajnokságon, a 30-34 évesek korosztályban, aranyérmet nyertem. Ettől a naptól új lendületet kapott sporttal kapcsolatos elhívatottságom.


A vállalkozás mellett sportoltam, edzői feladatokat vállaltam és sport diplomáciai felkéréseket fogadtam el.


Jelenleg is a Kőszegi Sportegyesület elnökségének tagja, a Síugró Szakosztály edzője, technikai vezetője és a Magyar Sí Szövetség északi szakágának (sífutás, síroller, biatlon, síugrás) vezetője vagyok.


Középfokú Sportedzői OKJ-s tanfolyamon vettem részt 2013-2014-es tanévben a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Kft. szervezésében, majd 2014.05.26-án sikeresen vizsgáztam.
2015-ben eladtam vállalkozásom és azóta a család és a sport kapja a főszerepet életemben.
A sportban, mint versenyző és edző, eltöltött évek és a mellé OKJ-s tanfolyamon megszerzett elméleti tudás birtokában mertem elkezdeni 2016.03.01-től a személyi edző tevékenységem.
Ebben segítséget kaptam az Elixir Fitness teremtől, ahol edzéseimet megtarthatom.
Szeretnék a személyi edzői munkámban minél több embernek segíteni, hogy a sportolás és a kontrolált étkezésnek köszönhetően egy egészségesebb életet élhessenek.


Miben segíthetek, mint személyi edző:


1. Állóképesség fejlesztése különböző kardio gépekkel, funkcionális edzéssel
2. Izomtónus javítás, fokozás súlyzókkal, konditermi gépekkel, eszközökkel
3. Zsírégető edzés pulzuskontrollal
4. Intervall edzés 
5. Edzés saját testsúllyal

Az edzéscélok megbeszélése és az állapotfelmérés után edzéstervet készítek, melyet aztán önállóan használhatsz és bizonyos időközönként (Egy edzésterv max. 4-¬6 hétig elegendő) konzultáció érdekében találkozunk.

Elérhetőség:

E-mail: skijumplaszlo@gmail.com
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Elixir Fitness - Magyar