Spinracing


SpinRacing órákról

A spinning a világ legnépszerűbb teremkerékpáros edzésmódszere. Edző segítségével speciálisan erre a célra kifejlesztett ún. spinneren végzett csoportos óra. A spinning az egyik legkiválóbb cardio edzés, amely fejleszti a koordinációt és az állóképességet. Kerékpározás közben pörgős zene szól és számtalan gyakorlat színesíti az edzést (hegymenet, lejtő, futások, sprintek, karhajlítások, sőt még hasizom gyakorlatok is).

A spinning előnye:

  • fokozza a vérkeringést,
  • fizikai,- és mentálisan jó közérzetet biztosít,
  • kíméli az ízületeket: kortól, testsúlytól függetlenül bárki számára elérhető,
  • javítja az általános kondíciót és
  • nem utolsó sorban könnyen megszabadulhatunk felesleges kilóinktól: 1 óra alatt 800-900 kalóriát is felhasználhat szervezeted.

Bárki számára élvezhető tréning, ami a különböző izom- és idegsérülések regenerációs szakaszában is fontos szerepet tölt be. A SpinRacing a test alsó szakaszának karbantartása mellett kiválóan alkalmas a felsőtest edzésére. A különböző edzésszakaszokat és gyakorlatokat a résztvevők zenére végzik az edzői utasításokat követve - akárcsak egy aerobic órán. Az ülve, illetve állva pedálozás karhajlítás variációkkal és karkombinációkkal egészül ki.

A spinracing motiváló, izgalmas óratípus, amely egyesíti az aerobic és a teremkerékpár előnyeit és segít levezetni a mindennapi stresszt.

Ami fontos, hogy legyen nálad: kemény talpú váltó cipő (hisz a test egész súlya a talpunkra nehezedik, és persze a cipőfűző se lógjon), kis törölköző,  víz, kényelmes ruházat.

Gyere velem, tekerjünk egy jót! Nézd meg, hogy mit lehet egy „szobabiciklivel” kezdeni a teremben! A jó hangulat mindig garantált!  Ez egy érzés, melyet nehezen lehet szavakba önteni, ezt ki kell próbálnod, hogy megérezd!

 

Vissza az előző oldalra!
Elixir Fitness - Magyar