Elérhetőség

Elixir Fitness

Cím: 9730 Kőszeg,
Malomárok utca 2.
Telefon: +3694/394-546
E-mail: info@elixir-fitness.hu
További információk

Nyitvatartás

Nyitvatartás

  • Hétfőtől Péntek: 08:00 - 21:00
  • Szombat: 08:00 - 16:00
  • Vasárnap: ZÁRVA

 Edzők

Takács Eszter

Takács Eszter

Takács Eszter vagyok IFAA okleveles Aerobik edző, Személyi edző és SpinRacing oktató.

A sport gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be az életemben. Atletizáltam versenyszerűen, táncoltam, kosárlabdáztam. Az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg a fitness világával kezdetben, mint lelkes aerobik óra látgató, majd később lehetőségem nyílt a szakmában edzői képesítéseket is szerezni és Sopronban edzőként másokat is rendszeres mozgásra ösztönözni.

Ma, kétgyermekes édesanyaként is a sport jelenti számomra a testi és lelki egyensúlyt. Hiszem, hogy a mozgás az egészséges élet elengedhetetlen része és edzőként feladatomnak tekintem, hogy ezt az életmódot minél több emberrel megszerettessem.

Az Elixír Fitnessben SpinRacing edzéseken találkozhattok velem. De mi is az a SpinRacing:

Ez egy edző által irányított, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpáros edzés, mely különösebb ügyességet nem igényel, hiszen biciklizni mindenki tud. Nemre és korra való tekintet nélkül bárki számára ajánlott, aki fogyni szeretne, növelné állóképességét vagy egyszerűen csak ki akar kapcsolni. A SpinRacing fejleszti a mozgás koordinációt, javítja a tartást, edzettebbé teszi a szívet, az érhálózatot, növeli a tüdő kapacitását és nem utolsó sorban oldja a stresszt, növeli a vitalitást.

Pulzus kontrollal a súlyfelesleggel küzdők látványos eredményeket érhetnek el ezzel a mozgásformával, ehhez pulzusmérő óra használata szükséges.

Az órák 50 percesek, tudatosan felépített, egyszerűen követhető és végrehajtható gyakorlatokból állnak.

Várlak Benneteket szeretettel!
Vissza az előző oldalra!
Elixir Fitness - Magyar