Segítünk abban, hogy változtass!

“Az agy az ember leggyengébb izma: ha az elméd felett győzedelmeskedsz, olyan testet formálhatsz magadnak, amilyenről csak álmodsz”

Történetünk

Az Elixir Fitness 2015-ben nyitotta meg kapuit Kőszegen a sportolni vágyók előtt. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a korszerű és minőségi edzőtermi szolgáltatásokat.

 

Az Elixir Fitness az évek során számos díjat nyert el Magyarországon, például a legjobb fitnesz központnak járó elismerést. Sikerünk többek között a minőségi szolgáltatásainknak és az ügyfélorientáltságunknak köszönhető.

 

Edzőtermünkben számos csoportos óra elérhető, például aerobik, spinning, TRX, valamint jóga órák, amelyek változatos és szórakoztató edzésmódokat kínálnak. 

 

A sportcentrum együttműködik számos sportszervezettel is, például a helyi boksz klubbal, hogy segítsék az amatőr és profi sportolók felkészülését és fejlődését.

KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk, hogy inspiráljuk és támogassuk az embereket az egészségesebb életmód felé vezető úton. Az edzőtermünkben széleskörű és változatos edzéslehetőségeket kínálunk. Képzett és lelkes edzőink motivációt és útmutatást nyújtanak a kitűzött célok elérése érdekében, valamint személyi edzők segítségével lehet dolgozni az egyéni célok eléréséért is. Felszereltségünk modern és magas színvonalú, biztosítva a biztonságos és hatékony edzési környezetet.

Nálunk mindenki megtalálhatja a számára megfelelő edzést, legyen az kezdő vagy haladó szinten. Csatlakozz hozzánk és tedd az egészséged a középpontba!

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!